Κανονικά σε περίπτωση κακοκαιρίας η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη μόλυνση της ατμόσφαιρας στο Ακρωτήρι Χανίων

«Δεν πρόκειται να πτοηθούμε από τις καιρικές συνθήκες»

Ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Σταυρού (SEA) προσκαλεί τους πολίτες των Χανίων, το Σάββατο 16/12, και ώρα 11:00, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από τις εγκαταστάσεις της Εταιρείας MAREPROTECT CRETE στα Χωραφάκια Ακρωτηρίου (Θέση: 35.56834798093472, 24.11175702131339)” “προκειμένου να διαμαρτυρηθούμε για την απαράδεκτη μυρωδιά καμένου πλαστικού, που εδώ και δύο μήνες τους αναγκάζει κάθε βράδυ να κλεινόμαστε στα σπίτια τους”.

“Δήμος και Περιφέρεια κωφεύουν στις φωνές των αγανακτισμένων κατοίκων της περιοχής, ενώ τίθενται σοβαρά ερωτηματικά για τη μόλυνση τόσο της ατμόσφαιρας αλλά και την επιβάρυνση με διοξίνες στις αγροτικές καλλιέργειες της ευρύτερης περιοχής! Ζητάμε από την Περιφέρεια Κρήτης να διεξάγει άμεσα μετρήσεις! Ο Σύλλογος μας θα καταθέσει καταγγελία στον εισαγγελέα τις επόμενες ημέρες και έχει συγκεντρώσει πάνω από 150 υπογραφές από κατοίκους της περιοχής που στηρίζουν αυτήν την καταγγελία. Επίσης παρακαλούμε τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως καλύψουν ειδησεογραφικά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας για να ακουστεί η φωνή των κατοίκων για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα δημόσιας υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος”, αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Σταυρού.

«Δεν πρόκειται να πτοηθούμε από τις καιρικές συνθήκες»

Με νέα ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Σταυρού (S.E.A) επισημαίνει ότι η προγραμματισμένη για το Σάββατο 16/12, και ώρα 11:00, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας πολιτών έξω από τις εγκαταστάσεις της Εταιρείας Mareprotect στα Χωραφάκια Ακρωτηρίου θα πραγματοποιηθεί και σε περίπτωση βροχής ή κακοκαιρίας. 

“Η ανησυχία μας και η αγανάκτησή μας σχετικά με την αφόρητη μυρωδιά καμένου πλαστικού είναι πολύ μεγάλη και δεν πρόκειται να πτοηθούμε από τις καιρικές συνθήκες προκειμένου να ακουστεί η φωνή των πολιτών”, καταλήγει στην ανακοίνωσή του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί